Om Lotte

Min faglige baggrund
Jeg træner efter de bløde metoder, og min træning bygger på det positive samarbejde mellem dig og din hund.

Jeg er uddannet som hundeinstruktør af Irene Jarnved i 2009. Derudover er jeg uddannet adfærds­rådgiver hos Hund & Træning i 2011, og jeg har desuden en stor all-round viden om hunde fra mit job på Dyre­værnets internat i Rødovre. Herfra har jeg også fået et indgående kendskab til mange racer, blandt andet også viden om kamp- og muskelhunde. Jeg er en af de få veluddannede instruktører, som kan og vil undervise kamphunde. Det betyder ikke, at jeg kun underviser den type hunde. Langt fra…Jeg har nemlig en meget bred viden og et stort racekendskab.

Det er meget vigtigt for mig, at mine kur­sister og deres hunde hver især får noget brugbart med fra træningen.

Undervisningen på uddannelserne omfatter emner som indlæringsprincipper og indlæringsteori, klikkertræning, race­kendskab, apportering og spor, hundesprog, adfærdskendskab i forhold til hund og ulv, stress hos hunde, førstehjælp og normal og problemadfærd, borttræning af problemer som aggression/ angst, alene-hjemme-træning, problemer på træningspladsen (stress, udfarenhed m.v.).

Jeg deltager løbende i kurser og videreuddannelser. Bl.a. har jeg deltaget i kurser hos Turid Rugaas, Ray Coppinger, Runar Næss, Kathy Sdao, Ken Ramirez, Michele Pouliot, Cecile Køste/Morten Egtved, Karen Ulrich, Christina Ingerslev og Karen Frost Knudsen. Og jeg går selv løbende til træning og kon­kurrencer med mine hunde. Jeg sætter en ære i hele tiden at videreuddanne mig og tilegne mig ny viden.

Du kan også booke mig til foredrag: Jeg kommer gerne ud i din klub, på din arbejdsplads el.lign. og kan tilbyde oplæg som fx. "Skal jeg være bange for kamp- og muskelhunde", "Hunden i det moderne samfund", "Hundesprog" eller andre emner som vi sammen aftaler.

Mine hunde

Jeg har tre hunde: en stor bamse af en golden retriever og en dansk/svensk gårdhund, som jeg har adopteret fra dyreværnets inter­nat (et rigtigt ”problembarn” da jeg overtog ham – nu omvendt til en glad "krudtugle" men med sine ideer..). De to drenge træner jeg jævnlig med indenfor alle mulige discipliner, især Rally-lydighed. Derudover har jeg en lille pincherpige på 12 år, som har STOR fornøjelse af næse­arbejde ;-D

Træningsfilosofi
Mine metoder er de såkaldte bløde metoder Jeg tager afstand fra straf og tvang. Hvorfor true, hvis du kan træne, er mit motto ...

Forudsætningen for at kunne træne med sin hund er god kontakt, så det er det allerførste, vi skal arbejde med. Et af mine mål i træningen er, at give dig som ejer/træner de nødvendige redskaber for at kunne arbejde med din hund. Det nytter ikke, du har "verdens dygtigste hund", hvis ikke du selv kan træne. Hjælp din hund så den bliver en succes hos dig. Husk at træning skal være sjovt for dig og din hund.

 

Har du brug for en erfaren, stabil hundelufter - også til problemhunde?

Indrømmet… jeg er ikke verdens billigste hundelufter. Til gengæld er jeg stabil, kompetent og velud­dannet. Det betyder, at jeg også kan lufte din hund, selvom den har et adfærdsproblem. Jeg har mulighed for at træne lidt med din hund på lufteturen - endda meget professionelt.

Det siger sig selv, at jeg sørger for rent vand og en lille snack til din hund, før jeg går fra den.

Kontakt mig gerne for en snak, uanset om det er en engangsluftning, eller du har brug for hjælp i en længere periode.

 

Priser for hundeluftning

310 kr. i timen inkl. let træning af din hund. Jeg træner gerne med de udfordringer, du synes, du står med, eller hvad jeg synes, netop DIN hund vil finde sjovt og spændende at arbejde med. ALLE RACER luftes.


ForsideForside

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION