Om Signe

Signe Edlund 

 

 

Jeg hedder Signe og bor i Albertslund med mine 3 portugiserhunde. Dyrerettigheder ligger mit hjerte nærmest, og jeg startede DOP dk op (i januar 2012), for at være en del af et netværk af aktive mennesker, der skaber bedre vilkår for hundene og udbreder et mere respektfuldt syn på dyr.

Til dagligt arbejder jeg som pædagog, men er ved at afslutte hundetræneruddannelsen hos Christina Ingerslev/Hund & Træning. Jeg arbejder frivilligt på internatet i Portugal i flere kortere perioder årligt. Meget af min tid i Dk går med adoptionsforløb mm. i DOP/dk – og at træne med mine egne hunde.

I 2009, inden DOP, eksisterede, fik jeg Gida som skulle omplaceres i Dk. Efterfølgende tog jeg til Portugal som frivillig på det internat, hun oprindeligt kom fra – og se hvad hun kom fra. Året efter tog jeg Nemi til mig vel vidende, at hun ville blive en “projekthund”; en voksen gadehund, som havde tilbragt 2 år i lænke på et elendigt portugisisk internat. En sky, skræmt hund med mange dårlige erfaringer og en del ”gadevaner” der krævede tålmodighed og intensiv, positiv træning at slippe af med – hun er idag en helt anden, glad og tryg hund. Og endelig fik jeg i 2015 fantastiske Dino fra Milus internat, som er det sted vi i DOP samarbejder med. Det er et omsorgsfuldt internat med kompetent personale og frivillige, hvor hundene bliver behandlet godt! Solstrålehistorier har vi mange af.:)


"You Only Get What You Give"


ForsideForside

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION