E Guides

Perfekt Indkald Guide

4 Nemme Trin til Det Perfekte Indkald 

 

Antal sider: 36
Udgivet: 2012 

 

Når du har et godt og stabilt indkald, kan du give din hund langt større frihed. Lær indkaldet helt fra bunden. Har du f.eks. problemer med, at din hund stopper 1½ meter fra dig eller tager "sejrsrunden", når du kalder, vil du få gode råd og vejledninge i denne guide med trin for trin og små videoklip.

 

Guiden er skrevet af Lotte Overgaard & Heidi Boel. Der er mange gode måder at lære din hund et godt indkald på, her har du en af vores fortrukkende måder at indlære et solidt indkald.

 

I vores E Guides, finder du en trin for trin plan over forskellige øvelser, og i nogle af trinene vil du oveni købet finde små videoklip, der viser, den øvelse der er beskrevet. 

Vores E-guide udgør det ikke for en enetime eller adfærdsrådgivning. E-guides er ment som en hurtig hjælp til dit problem. Vil du have personlig vejledning, tilbyder vi enetimer & adfærdsrådgivning.


Når du køber guiden via webshoppen, modtager du automatisk guiden via din mail.

Du kan kun downloaden filen én gang, husk derfor at gemme guiden på din pc.

Når du har gemt den, kan du åbne den i en uendelighed og se videoklippene gang på gang.


Guiden er personlig og må ikke videreformidles til andre personer. Respekter venligst dette, da det har været et stort arbejde for os at lave disse guides.


49,00 DKK inkl. moms

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION