E Guides

God Start med Hvalpen

Når Du Får Hvalp eller en voksen omplaceringshund - 9 Forebyggende Trin Til At Undgå Adfærdsproblemer

 

Antal sider: 60

Udgivet: oktober 2012

 

Kom godt fra start med den ny hvalp - læs vores nye e-guide til valg af hvalp/opdrætter og den første tid med den ny hvalp.

Guiden kan også bruges, hvis du netop har overtaget en omplaceringshund, der ikke længere er hvalp.

Kender du nogen, som står for at skulle købe hvalp - eller skal du selv have ny hvalp - så har vi også lavet en e-guide, som kan hjælpe dig over faldgruberne… og der er der desværre mange. Med e-guiden om hvalpe i hånden har du et rigtig godt udgangspunkt for at komme sikkert i mål både med køb af hvalp og til at tackle den første tid i hjemmet med hvalpen. Guiden indeholder bl.a. afsnit om inden hvalpen kommer hjem, de første dage hvalpen er kommet til sit nye hjem, socialisering, træning af at være alene hjemme, renlighed og en masse mere. En virkelig god investering!

 

Guiden er skrevet af Lotte Overgaard & Heidi Boel. I vores E Guides, finder du en trin for trin plan over forskellige øvelser. I denne guide finder du vores bud på en god og nem start med det nye familiemedlem.

 

Vores E-guide udgør det ikke for en enetime eller adfærdsrådgivning. E-guides er ment som en hurtig hjælp til dit problem. Vil du have personlig vejledning, tilbyder vi enetimer & adfærdsrådgivning.

 

Når du køber guiden via webshoppen, modtager du automatisk guiden via din mail.

Du kan kun downloaden filen én gang, husk derfor at gemme guiden på din pc.

Når du har gemt den, kan du åbne den i en uendelighed og se videoklippene gang på gang.

 

Guiden er personlig og må ikke videreformidles til andre personer. Respekter venligst dette, da det har været et stort arbejde for os at lave disse guides.


69,00 DKK inkl. moms

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION