E Guides

Opmærksomheds- krævende Adfærd

Er din hund uhæmmet i sin adfærd? Gør den af dig, vil den ind og ud af døren hele tiden, snupper den ting den ikke må, puffer den ofte til dig? Her er guiden, der kan lære dig, hvordan du stopper din hunds opmærksomhedkrævende adfærd trin for trin, bla. ved at lære den selvkontrol.

 

Antal sider: 50

Udgivet november 2012

 

Er du ved at blive vanvittig over, at din hund plager om opmærksomhed i tide og utide? Kommer den og skubber til dig, når du sidder med eftermiddagskaffen eller stiller den sig foran fjernesynet og gør af dig? Så har du løsningen her, i én guide trin for trin.

 

Guiden er skrevet af Heidi Boel. Der er flere måder at stope med opmærksomhedskrævende adfærd, her har du vores bud uden brug af straf.

I vores E Guides, finder du en trin for trin plan over forskellige øvelser, og i nogle af trinene vil du oveni købet finde små videoklip, der viser, den øvelse der er beskrevet. 

Vores E-guide udgør det ikke for en enetime eller adfærdsrådgivning. E-guides er ment som en hurtig hjælp til dit problem. Vil du have personlig vejledning, tilbyder vi enetimer & adfærdsrådgivning.


Når du køber guiden via webshoppen, modtager du automatisk guiden via din mail.

Du kan kun downloaden filen én gang, husk derfor at gemme guiden på din pc.

Når du har gemt den, kan du åbne den i en uendelighed og se videoklippene gang på gang.


Guiden er personlig og må ikke videreformidles til andre personer. Respekter venligst dette, da det har været et stort arbejde for os at lave disse guides.


59,00 DKK inkl. moms

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION