E Guides

Internathund og Omplaceringshund?

GRATIS e-guide. Skal, Skal ikke? Har du hørt flere historier om internatshunde/omplaceringshunde end gode?

 

Antal sider: 39
Udgivet: 6/5-13

Guiden her tager dig bl.a. igennem, hvilke ting du bør være opmærksom på, hvis du vælger at åbne dit hjem for en hund, der fortjener en ny chance. uanset om du overvejer en internathund eller omplaceringshund,

Du vil få tips til, hvad du bør overveje, inden du tager ud og besøger et internat, tips til hvad du kan se efter hos hundene på internatet, hvilke problemer du kan støde på og endeligt tips til de første dage med det nye familiemedlem.

Guiden er skrevet af Heidi Boel.
Jeg
så heldig at dele hjem med en skøn hund, jeg har adopteret fra Dyreværnet i Rødovre for mere end 5 år siden. Jeg har desunden arbejdet som frivillig i flere år hos Dyreværnet, hvor jeg også sad i bestyrelsen i en årrække. For tiden arbejder jeg som frivillig på et internat i Spanien.


I flere af vores E Guides, finder du en trin for trin plan over forskellige øvelser, og i nogle af trinene vil du oveni købet finde små videoklip, der viser den øvelse, der er beskrevet. I denne E Guide er der ingen videoklip, da der ikke er beskrevet øvelser som sådan.

Vores E-guide udgør det ikke for en enetime eller adfærdsrådgivning. E-guides er ment som en hurtig hjælp til dit problem. Vil du have personlig vejledning, tilbyder vi enetimer & adfærdsrådgivning.


Når du bestiller guiden via webshoppen, modtager du automatisk guiden via din mail.

Guiden må meget gerne deles.


0,00 DKK inkl. moms

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION