Home

Den usikre hund!

Den usikre hund! OPTAGET - Kurset for dig, der vil have en mere harmonisk hverdag. Max 6 kursister. 

Har du en usikker hund? og vil du gerne lære at hjælpe din hund til en mere harmonisk hverdag? Jamen så er kurset lige her...

Jeg glæder mig over at kunne tilbyde det kursus for den usikre hund.. og især dens ejer! Mange ejere har nemlig næsten et dagligt mareridt over, at deres makker bliver presset i alle mulige situationer, bliver skræmt og har svært ved at tackle den hverdag, vi byder dem.

 

Den praktiske træning foregår i Valbyparken, men vi mødes til teoretisk gennemgang af frygt, angst og stress, inden holdstart, så du er godt klædt på til at hjælpe din hund til at få en mere normal hverdag. Kurset tager udgangspunkt i den enkelt hund og ejere (dog uden at være en enetime!), og for at få succes må du være forberedt på, at du skal lægge tid og kræfter i træningen. Kurset er hjælp til selvhjælp!  Jeg vil til gengæld give dig værktøj og mulighed for træning med ligesindede (via en lukket facebook-gruppe, hvor du finder makkere at træne med), og du vil ikke blive ladt i stikken.

 

Der vil være få kursister på holdet, så du får konkret sparring på netop jeres udfordringer, men for virkelig at rykke skal du være forberedt på at arbejde målrettet mellem mødegangene.

 

Nogle af de emner, der vil blive arbejdet med på kurset er disse:

 • giv power tilbage til din hund, så den bedre kan magte dagligdagens udfordringer (øvelser, teori og praktisk) Helt basale initiativøvelse, så din hund oplever, at den reelt har indflydelse på sin egen situation... noget der virkelig rykker på selvtilliden!
 • mødet med gæster/fremmede mennesker (hunde, der har bidt med behandlingskrævende skade til følge kan ikke deltage på holdet, men du kan booke en privat konsultation)
 • hjælp til stress.. vi arbejder på bare at "være der" uden krav, uden at skulle noget, men bare at være i nuet!
 • hjælp til at lære at læse din hunds signaler, så du føler dig klædt på til at forstå, når hunden viser, at den er bange
 • hjælp til at se, hvad DU som ejer kan gøre anderledes
 • mødet med andre hunde (på afstand!) - du kan ikke forvente, at din hund efter dette kursusforløb vil løbe og lege med alle fremmede hunde!

Vi arbejder med selvtillidsøvelser, og øvelser der skaber et godt bånd baseret på tillid mellem hund og ejer. Du får helt konkrete værktøjer, og arbejdet vil styrke både din og din hunds selvtillid, når I møder jeres triggere (= ud­fordringer) på turene eller derhjemme. Du vil få adgang til en lukke facebook-gruppe, hvor du kan chatte, stille spørgsmål og søge trænings­mak­kere, og naturligvis dele dine egne erfaringer,  og hvor der vil være relevante læringsplaner og videoklip af nogle udvalgte emner. Du kan også filme jeres træning derhjemme/på turen og lægge op i gruppen, så vil du få feed-back på hjemmeøvelserne. 

 

For at få succes til at ændre på jeres dagligdag, skal du kunne sige ja til dette:

 • du kan og vil træne mellem mødegangen - evt. sammen med en/flere af de øvrige deltagere på holdet
 • du er indforstået med, at det kan tage tid at ændre på en indgroet adfærd, der er styret af frygt, så dette kursus er ikke et "quick-fix" af dit problem men tænkt som hjælp til selvhjælp
 • jeg bruger ikke tvang og straf, men gerne masser af ros og gode godbidder i træningen
 • du møder op til de aftalte mødegange (sygdom er selvfølgelig en lovlig udeblivelsesgrund!)
 • du stiller spørgsmål, hvis du er i tvivl om øvelserne eller andet i undervisningen!
 • der vil muligvis blive videofilmet nogle af træningsøvelserne, som kommer til at ligge på jeres lukkede facebook-gruppe, og som vil kunne ses af de andre deltagere på holdet

 

Kurset afholdes disse datoer:

Teoretisk gennemgang torsdag den 7/9 kl. 18-ca. 20 i Brønshøj. Mere information ved tilmelding.

Praktisk træning i Valbyparken:

tirsdage den 12/9 - 19/9 kl. 18-18:55 og tirs. 26/9 kl. 17:30-18:25 (eller så længe hundene kan magte det)

samt lørdag den 30/9 og 7/10 kl. 10-10:50

Pause hvor du arbejder med tingene, og næste omgang disse datoer:

lørdag 4/11 - 11/11 - 18/11 - 25/11 kl. 10- 10:50 (eller så længe hunden kan magte det)

Derudover vil vi mødes hjemme hos en af kursisterne en dato, vi sammen fastlægger i november/december til gennemgang af "mødet med gæster" - ca. 1 time. 

 

Din investering:

Pris for 2 timers teori og 10 praktiske lektioner: 2500 kr. 


2 500,00 DKK inkl. moms

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION