Home

Damhusengen - Samarbejde og sjov!

Damhusengen/Vanløse OPTAGET - Inspirerende samarbejde og sjov!

Har du brug for gode øvelser til et inspirerende samarbejde?

Du får en træt hund... og masser af ny inspiration  

På dette hold har vi fokus på det gode samarbejde mellem dig og din makker. Vi arbejder både med lydighedsøvelser og med spændende hjernegymnastik for hunden. Der vil være tips til gode øvelser både ude på gåturen og hjemme i stuen - alt sammen baseret på det positive samarbejde og med masser af godbider og ros. 

 

Det er ikke så afgørende, om din hund kan en masse lydighed på forhånd, men det vil være en fordel, hvis den kender sit og dæk. Hundens alder har ingen betydning, da både unge og gamle hunde elsker at blive udfordret og lære nyt. Faktisk kan man "udskyde" alderdomsbetinget demens ved at holde hundens hjerne igang, og en ung vil hund vil have gavn af kurset som en genial måde at lære, hvordan indlæring foregår. 

 

Inspirerende samarbejde og sjov for hunde i alle aldre!

Søndage den  14/1 - 21/1 - 28/1 - 4/2 og 11/2 kl. 13:00-13:50 (ALTERNATIV dato: 18/2). Teorien tager vi undervejs.


Oplys venligst din hunds race/blanding, navn og alder, når du køber pladsen via webshoppen.

Fordele ved at træne hos HarmoniskHundecenter.dk

Kursistadgang til træningsplaner og videoklip

Som kursist hos os, kan du på FaceBook blive medlem af en lukket gruppe, hvor kun dine medkursister har adgang til. Her vil du efter hver træningsgang, kunne finde en oversigt over dagens træning & lektier, finde trinvise træningsplaner og små videoklip af enkelte øvelser.

Vip-Kursist

Du bliver automatisk Vip Kursist, når du har deltaget på tre betalte hold hos os. Som Vip Kursist kan du deltage gratis til vores Vip-arrangementer. Vi vil afholde et Vip-arrangement ca. hvert halve år. Et Vip-arrangement kan f.eks. være et endagskursus i rally eller spor, et foredrag eller sjov aktivering. Se mere info HER

Tilmelding/indbetalinger er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse.

Hvis holdet aflyses, tilbagebetaler jeg naturligvis kursusbeløbet. 
Når jeg har modtaget din indbetaling, vil du modtage en velkomst mail med mere information. Vær opmærksom på at der kan gå et par dage. Har du spørgsmål send en mail til Lotte på lotte@harmoniskhundecenter.dk, og tjek gerne 
FAQ inden.


850,00 DKK inkl. moms

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION