Home

Lømmelhold ved Damhusengen - april 2018

Lømmelhold på Damhusengen optaget - søndag+1 onsdag. . Max 8 kursister (obs! løsløbsområde). 

Lømmelholdet - Hverdagslydighed 

Holdet er for dig, som har en rigtig teenage-hund (alder typisk 5-20 måneder). Du har sikkert brug for hjælp til at holde fokus på dig, når der sker noget spændende i omgivelserne.. og det får du her! 

Der bliver undervist ud fra den enkelte hund/ejers niveau, så du er velkommen på holdet, selvom du ikke har trænet med vovsen før. Vi arbejder med hverdagslydighed og har fokus på samarbejdet mellem dig og din hund. Du får indfyldelse på, hvilke øvelser I allerhelst vil have fokus på i forløbet. Udover almindelige lydighedsøvelser som gå pænt uden at trække, indkald, plads og sit/dæk og bliv, vil du blive guidet til at at arbejde med selvkontrol, og hvis tiden tillader arbejder vi på at opbygge kreativitet og kropskontrol.

Træningen er godbidsbaseret og introduktion til klikker gives, men det er ikke et krav, at du skal bruge en klikker. 

På holdet vil være max 8 kursister. 

Lømmelhold Damhusengen/Vanløse

Søndag den 8/4 - 15/4 - 22/4 - 29/4 kl. 11:00-11:50 og ONSDAG 25/4 kl. 18 

(Teoriaften uden hund - hvis du ikke har deltaget før - den 5/4 kl. 17:30-ca. 19 i Brønshøj)

Oplys venligst din hunds race/blanding, navn og alder, når du køber pladsen via webshoppen.

Fordele ved at træne hos HarmoniskHundecenter.dk

Kursistadgang til træningsplaner og videoklip

Som kursist hos os, kan du på FaceBook blive medlem af en lukket gruppe, hvor kun dine medkursister har adgang til. Her vil du efter hver træningsgang, kunne finde en oversigt over dagens træning & lektier, finde trinvise træningsplaner og små videoklip af enkelte øvelser.

Vip-Kursist

Du bliver automatisk Vip Kursist, når du har deltaget på tre betalte hold hos os. Som Vip Kursist kan du deltage gratis til vores Vip-arrangementer. Vi vil afholde et Vip-arrangement ca. hvert halve år. Et Vip-arrangement kan f.eks. være et endagskursus i rally eller spor, et foredrag eller sjov aktivering. Se mere info HER

Tilmelding/indbetalinger er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse.

Hvis holdet aflyses, tilbagebetaler jeg naturligvis kursusbeløbet. 
Når jeg har modtaget din indbetaling, vil du modtage en velkomst mail med mere information. Vær opmærksom på at der kan gå et par dage. Har du spørgsmål send en mail til Lotte på lotte@harmoniskhundecenter.dk, og tjek gerne 
FAQ inden.


875,00 DKK inkl. moms

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION