Home

Valby hvalpetræning lørdag - maj/juni 2018

Hvalpehold i Valby Parken  - lørdage+tirsdage  - max 8 kursister 

Få støbt fundamentet til et glad og harmonisk hundeliv. Kurset er for hvalpe i alderen fra 8 uger til max 6 måneder. Der bruges klikker eller markørord i indlæringen. Introduktion gives.

På dette hold vil der primært blive lagt vægt på at klæde din hund på til livet i familien og til at mestre verden. Vi taler om de udfordringer, det er, at få en hvalp i huset, og der er fokus på samarbejdet og indlæring på hvalpens præmisser. Træningen er godbidbaseret, og straf bruger vi ikke!

Kurset indeholder bl.a. følgende emner: Samarbejde og fokus, socialisering af hvalpen, fri leg under trygge forhold, opstart på et godt og stabilt indkald, indlæring af sit, dæk og at gå pænt i snor. Max. 8 kursister. 

Hvalpetræning i Valby Parken (Parkstien)

lørdage den 26/5 - 2/6 - 9/6 - 23/6  kl. 10:00-10:50 +

tirsdag 26/6 kl. 16:30-17:20

Teoriaften uden hund i Brønshøj tirs. 22/5 kl. 17:30-ca.19:00.

Oplys venligst din hunds race/blanding, navn og alder, når du køber pladsen via webshoppen.

Fordele ved at træne hos HarmoniskHundecenter.dk

Kursistadgang til træningsplaner og videoklip

Som kursist hos os, kan du på FaceBook blive medlem af en lukket gruppe, hvor kun dine medkursister har adgang til. Her vil du efter hver træningsgang, kunne finde en oversigt over dagens træning & lektier, finde trinvise træningsplaner og små videoklip af enkelte øvelser.

Vip-Kursist

Du bliver automatisk Vip Kursist, når du har deltaget på tre betalte hold hos os. Som Vip Kursist kan du deltage gratis til vores Vip-arrangementer. Vi vil afholde et Vip-arrangement ca. hvert halve år. Et Vip-arrangement kan f.eks. være et endagskursus i rally eller spor, et foredrag eller sjov aktivering. Se mere info HER

Tilmelding/indbetalinger er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse.

Hvis holdet aflyses, tilbagebetaler jeg naturligvis kursusbeløbet. 
Når jeg har modtaget din indbetaling, vil du modtage en velkomst mail med mere information. Vær opmærksom på at der kan gå et par dage. Har du spørgsmål send en mail til Lotte på lotte@harmoniskhundecenter.dk, og tjek gerne 
FAQ inden.


875,00 DKK inkl. moms

Antal:

Kurv

(tom)

Nyhedsbrev

INFORMATION